няколко думи

За Нас

най-печените ядки

повече за нас

Всички се стремим към здравословен начин на живот и знаем, че в основата му стои балансирано хранене с качествени продукти. 

Съвременният забързан ритъм на ежедневие е сериозно изпитание за постигането на баланса между семейни ангажименти, работа, лично време, почивка, спорт и забавления с приятели.

Това се превърна в наша основна цел, когато създадохме онлайн магазина за ядки „Таралежковци“ – да доставяме до удобно за Вас място, на работен или личен адрес, качествени и разнообразни продукти, така че да не губите от личното Ви време с пазаруване по магазини. 

Дългогодишният ни търговски опит, преди да основем „Таралежковци“, ни научи, че клиентите все повече държат на качество и първокласното ниво на обслужване, които се превърнаха в наш приоритет. 

 

В митологията таралежът е най-старото животно на света, а оттам и най-мъдро и умно. Символ на огъня и плодородието, което го прави най-почитаният горски обитател от древните славяни. На всички детски илюстрации таралежът е изобразен с разнообразни плодове и ядки, които носи върху бодлите си. 

 

Създадохме „Таралежковци“ като съвременен вариант на доставка на богата гама от печени и сурови ядки, сушени плодове, семена, кремове и тахани, които може да съчетавате в най-различни комбинации и здравословни рецепти.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящата за Вас комбинация от солени или сладки, сурови или печени ядки, с които да стартирате деня в енергийна закуска за начало на натоварен ден, да почерпите гостите си или просто да хапнете на дивана пред любим филм…

Количка за пазаруване
Scroll to Top